Webes alkalmazás fejlesztés

Egy weboldal ma már szinte alapkövetelmény, akinek nincs, az majdnem olyan, mintha nem is létezne. Nem elég egy statikus oldalt kitenni az Internetre és várni a sült galambot (persze van olyan helyzet, amikor a kivétel erősíti a szabályt).

Nem mindegy, hogy milyen képet alakít ki rólad a látogató, mi az első benyomása, milyen mértékben támogatja az üzletedet. A látogatóról gyűjtött információk, a ő preferenciái alapján történő tartalom, az oldalak betöltési sebessége, a mobilos / tabletes megjelenés sok egyéb más tényezővel együtt segít a céljaid elérésében. Igényes, egyszerű, gyors, professzionális – ezen elvek szerint dolgozunk.

 

Webes alkalmazás fejlesztés

Mobilbarát, reszponzív weboldalak vállalkozásod arculatához szabva.

Webáruház fejlesztés

Felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető webáruházak a vállalkozásod igényeire tervezve, hogy Te az értékesítésre fókuszálhass.

Webes alkalmazás-támogatás

Ezt a csomagot annak ajánljuk, aki üzleti megoldásaival akar foglalkozni, és az IT oldali webes feladatokat szakértőkre bízná.

SaaS

Software as a Service. Felhő alapú üzleti megoldások, nem csak nagyvállalatoknak.

Üzleti tanácsadás és folyamat optimalizálás

Belső folyamatokat támogató rendszerek fejlesztése, egyedi igényekre szabva.

Digitális marketing stratégia

Az online webáruházak felfuttatásához szükséged van egy Marketing stratégiára, hogy pontosítsd, ki a célközönség, milyen csatornán hogyan juttasd el hozzájuk az üzeneted.

Digitális marketing szolgáltatások

Ma már elengedhetetlen szolgáltatásod minőségi színvonalon tartása.