Webáruház fejlesztés

A kényszer új megoldásokat szül. Óriási piaci rés nyílt a vállalkozások digitalizációjára, és az eddig szolgáltatások részben vagy teljes egészében átkerülnek az online áruházakba.
Egy webáruház technikai konfigurációja már önmagában komplex feladat és hozzáértő szakembert igényel.

Mielőtt ebbe belekezdesz, szükséges alapvető témaköröket körültekintően végigjárnod, mint például a vásárlási folyamat, ügyféladatok karbantartása, raktárkészlet-karbantartás, online fizetési megoldások, e-számlázás, a termékpalettád kategorizálása, minőségi fotók a termékeidről.

A rendelkezésedre állunk a megfelelő kérdéseket feltenni neked, és segítünk azt megválaszolni úgy, hogy az igazodjon az üzleti tervedhez.

 

Webes alkalmazás fejlesztés

Mobilbarát, reszponzív weboldalak vállalkozásod arculatához szabva.

Webáruház fejlesztés

Felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető webáruházak a vállalkozásod igényeire tervezve, hogy Te az értékesítésre fókuszálhass.

Webes alkalmazás-támogatás

Ezt a csomagot annak ajánljuk, aki üzleti megoldásaival akar foglalkozni, és az IT oldali webes feladatokat szakértőkre bízná.

SaaS

Software as a Service. Felhő alapú üzleti megoldások, nem csak nagyvállalatoknak.

Üzleti tanácsadás és folyamat optimalizálás

Belső folyamatokat támogató rendszerek fejlesztése, egyedi igényekre szabva.

Digitális marketing stratégia

Az online webáruházak felfuttatásához szükséged van egy Marketing stratégiára, hogy pontosítsd, ki a célközönség, milyen csatornán hogyan juttasd el hozzájuk az üzeneted.

Digitális marketing szolgáltatások

Ma már elengedhetetlen szolgáltatásod minőségi színvonalon tartása.