Üzleti tanácsadás és folyamat optimalizálás

Egy vállalkozás hatékonyságát egyrészt a bevételek, másrészt a belső költségek alapján lehet felmérni. Egy lassú és körülményes üzleti folyamat leképezése nem csak egyszeri többletköltséget jelent, de tartósan is emeli a “láthatatlan” havi költségeket.

Több ügyfelünk átszabta az üzleti modelljét, mert a piaci körülmények megváltoztak. Ez jelen helyzetben minden vállalkozót érint. Minél gyorsabban kell reagálnunk az új környezetre az oda tartozó hatékony, gyors üzleti folyamattal.

A digitalizáció és a folyamat-optimalizálás kulcsfontosságúvá vált az elmúlt hónapokban, ezek kombinációja a siker kulcsa, vagyis a költségek alacsonyan tartása és az üzletmenet optimális támogatása.

 

Webes alkalmazás fejlesztés

Mobilbarát, reszponzív weboldalak vállalkozásod arculatához szabva.

Webáruház fejlesztés

Felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető webáruházak a vállalkozásod igényeire tervezve, hogy Te az értékesítésre fókuszálhass.

Webes alkalmazás-támogatás

Ezt a csomagot annak ajánljuk, aki üzleti megoldásaival akar foglalkozni, és az IT oldali webes feladatokat szakértőkre bízná.

SaaS

Software as a Service. Felhő alapú üzleti megoldások, nem csak nagyvállalatoknak.

Üzleti tanácsadás és folyamat optimalizálás

Belső folyamatokat támogató rendszerek fejlesztése, egyedi igényekre szabva.

Digitális marketing stratégia

Az online webáruházak felfuttatásához szükséged van egy Marketing stratégiára, hogy pontosítsd, ki a célközönség, milyen csatornán hogyan juttasd el hozzájuk az üzeneted.

Digitális marketing szolgáltatások

Ma már elengedhetetlen szolgáltatásod minőségi színvonalon tartása.